Kontakt

Hvorfor er der ingen unik kode på mit Pink Lady® æble?

Inden for rammerne af sit charter om engagementer har foreningen Pink Lady® Europe nemlig valgt gradvist at fjerne alt engangsplast fra sit emballagesortiment for at nedsætte sit miljøaftryk. Dette vil navnlig foregå ved indførelsen af ny emballager i 100 %FSC-certificeret pap allerede fra denne sæson, hvorpå det desværre for nuværende er teknisk umuligt at printe særlige koder. Derfor er det fremover umuligt at fortsætte loyalitetsprogrammet i dets hidtidige udgave.

Således vil forekomsten af koder på vores bakker og ved løssalg allerede fra i dag begynde at falde drastisk. Du vil dog fortsat kunne indsamle de Pink points, der er i cirkulation, og bruge dem indtil den 31. december 2021 i Pink My Life-butikken. Du vil desuden kunne nyde godt af en række salgsfremstød – alt dette vil blive forklaret i vores næste nyhedsbreve!

Dette markerer starten på en overgangsperiode for Pink My Life, hvis ny udgave, uden særkodemekanismen, fortsat vil tilbyde dig en masse fordele fra januar 2022, i form af enhelt ny oplevelse, som vi er ved at udarbejde, og som vi naturligvis vil præsentere for dig,når tiden er inde.

Denne blanket er beregnet til at give os mulighed for at svare på dine spørgsmål vedrørende vore produkter eller al anden information. Felter markeret med en * skal udfyldes.