Honningkage som arme riddere, med en rå og karamelliseret Pink Lady® æble duo og mascarpone creme med vanilje
Desserter
0
vote | wwp-vote

2
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
6
Personer
Personer
10min
Tilberedning
Tilberedning
10min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid

Ingredienser
- 1 stang vanilje
- 50 g sukker
- 2 Pink Lady® æbler
- 30 g usaltet smør
- 3 œg
- 12 små stykker honningkage
- 400 ml mælk
- 200 g mascarpone
- 1 brev vanilje sukker
- 2 spsk. blomsterhonning
- 2 knsp. stødt kanel
Tilberedning
- Skræl et Pink Lady® æble, fjern kernehuset og skær frugten ud i skiver på tværs.
- Kom smør, kanel og honning på en pande, og karamelliser Pink Lady® æblestykkerne i ca. 10 minutter.
- Slå æggene ud i en stor skål, tilsæt mælk og sukker, og pisk det hele godt sammen. Varm en klat smør i en anden pande, dyp hurtigt honningkage stykkerne ned i æggeblandingen, og steg dem ca. 2-3 minutter på hver side.
- Skær det andet Pink Lady® æble ud i tynde stænger, og stil dem til side.
- Hæld mascarpone og vaniljesukker i en lille skål, skrab kornene ud af vaniljestangen og kom dem i blandingen. Bland det hele godt.
- Anbring to stykker honningkage på en tallerken, tilføj et stykke stegt Pink Lady® æble, en god stor spiseskefulds mascarpone vaniljecreme og læg nogle rå Pink Lady æble stænger der på. Server med det samme.
Find inspiration i andre opskrifter
- Forretter
- Forretter
- Forretter