Karamelliserede dueunger med Pink Lady® æbler, lyse rosiner og kastanjer
Hovedretter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
20min
Tilberedning
Tilberedning
30min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
Jer, der kan lide vildt, vil elske denne ret, som bliver mildnet af tilbehøret. En festival af smag, der vil fortrylle dine smagsløg. Læs mere

Tilberedning
Ingredienser
- 2 Pink Lady® æbler
- Salt og peber
- 3 Spiseske sukker
- 30 g smør
- 2 Spiseske Balsamico eddike
- 2 dueunger
- 300 g kastanjer
- 100 g lyse rosiner
- 6 småløg
Tilberedning
- Vask Pink Lady® æblerne, skær dem ud i fire både, og fjern kernehuset. Skær
- æblestykkerne i tern. Pil løgene, og lad dem være hele. Hæld det halve af
- smørret i en støbejernsgryde, og svits æbler og løg i 5 min. ved middel varme, til de bliver gyldne.
- Sæt blandingen til side.
- Kom resten af smørret i støbejernsgryden, og svits dueungerne godt på alle sider.
- Kom derefter sukkeret i, og lad det karamellisere. Vend dueungerne i karamellen,
- og kog derefter gryden af med balsamicoeddiken.
Pink Lady® tip
Kom æblerne, løgene, rosinerne og kastanjerne i støbejernsgryden. Tilsæt peber og 3 spsk. vand, og læg låget på gryden. Lad det koge 20 min. ved svag varme.
Find inspiration i andre opskrifter
- Desserter
- Desserter
- Forretter