Karamelliserede Pink Lady® æbler bagt i papirstutter
Desserter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
2
Personer
Personer
5min
Tilberedning
Tilberedning
20min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
Kold-varm kontrasten i denne dessert vil give dig nogle spændende sanseoplevelser, du ikke må gå glip af!

Tilberedning
Ingredienser
- 1 Pink Lady® æble
- 25 g smør
- 2 Teske pinjekerner
- 1 Teske brunt sukker
- 2 kugler pistacie is
Tilberedning
- Sæt ovnen til at varme på termostat 6-7 (ca. 180-200 °C). Skær Pink Lady® æblet ud i fire både,
- fjern kernerne, og skær det ud i tern uden at skrælle det først.
- Klip 2 kvadratiske stykker bagepapir. På deres midte anbringes æbleternene, smørret
- skåret i små stykker, den mørke farin og pinjekernerne.
- Luk bagepapiret som et bonbonpapir. Sæt det til at bage i en varm ovn i 20 minutter.
Pink Lady® tip
Lige når retten skal serveres, åbnes papirstutten, mens den stadig er varm, og der placeres en kugle pistacie is midt på de varme æbler. Servér retten varm.
Find inspiration i andre opskrifter
- Forretter
- Desserter
- Desserter