Muffins med Pink Lady® æbler, chokolade og kanel
Desserter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
20min
Tilberedning
Tilberedning
20min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
En dessert med et lækkert hjerte. Den er også god til morgenmad!

Tilberedning
Ingredienser
- 3 Pink Lady® æbler
- 375 g mel
- 2 æg
- 3 Spiseske honning
- 150 g smør
- 1 brev bagepulver
- 70 ml mælk
- 2 Teske Stødt kanel
- 5 Spiseske sukker
Tilberedning
- Skræl Pink Lady® æblerne, skær dem ud i fire både, og fjern kernehuset. Sæt det til side.
- Skær smørret i små stykker i en lille gryde, tilsæt honningen, og lad det smelte ved svag varme.
- Rør i det, så der opnås en ensartet blanding.
- Sæt det til side.
- Hæld mælk og æg i en lille skål, og pisk det. Tilsæt blandingen af smør og honning,
- og de revne æbler. Pisk igen. Hæld mel, bagepulver
- og sukker i en salatskål. Lav en fordybning i midten, og hæld den tilberedte
- blanding i.
- Rør dejen let. Den skal blive ved med at have lidt klumper. Hæld dejen i
- smurte muffinforme, og fyld dem 3/4 op. Sæt dem i ovnen forvarmet til
- 200 °C. Lad dem bage 20 minutter, og se om de er bagt ved at stikke i dem med en knivspids.
Pink Lady® tip
Vent 10 minutter med at tage kagerne ud af formene. Serveres med varm chokolade strøet med kanel.
Find inspiration i andre opskrifter
- Hovedretter
- Desserter
- Forretter