Ovnbagt Pink Lady® æbler med kokoskage og mangosovs
Desserter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
35min
Tilberedning
Tilberedning
20min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
Tilhængerne af den tropiske smagsverden vil elske denne overraskende dessert. Spises lunken.

Tilberedning
Ingredienser
- 4 Pink Lady® æbler
- 15 cl sødmælk
- 1 æg
- 2 Spiseske revet kokosnød
- 30 g sukker
- 2 Teske majsstivelse
- 10 cl kokoscreme
- 1 mangofrugt
Tilberedning
- Kom æg og sukker i en skål, og pisk. Tilsæt majsstivelse,
- Hæld derefter mælk og kokoscreme i, og bliv ved med at piske.
- Skær “lågene” af æblerne, og hul æblerne halvt ud. Hæld cremeblandingen i
- æblerne, og sæt dem i et ovnfast fad. Sæt dem i ovnen, og placér
- “lågene” ved siden af. Ovnen skal være forvarmet til 200 °C.
- Bages i 20 minutter.
Pink Lady® tip
Sæt “lågene” på, når æblerne er bagt, og strø revet kokosnød over dem. Skræl mangofrugten, fjern frugtkødet fra stenen, og blend det, til der opnås en sovs. Serveres sammen med æblerne, som skal være kølet en smule af.
Find inspiration i andre opskrifter
- Desserter
- Desserter
- Hovedretter