Ovnbagte Pink Lady® æble farseret med foie gras
Forretter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
15min
Tilberedning
Tilberedning
30min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
Denne opskrift er udsøgt og vil pynte på festbordet! Det er ganske umuligt, at gæsterne ikke vil læ gge mærke til de værdifulde skrin af Pink Lady® æble… Læs mere

Tilberedning
Ingredienser
- 4 Pink Lady® æbler
- Saltblomst
- 1 stilk timian
- stykker honningkage
- 150 g foie gras
- kværnet peber
Tilberedning
- Skær den øverste tredjedel af Pink Lady® æblet, og hul det ud med en grapefrugtkniv. Drys peber i det hule æble, og stik nogle huller i skindet med en gaffel, så det ikke sprænger ved bagningen.
- Hæld 2 spsk. vand i bunden af fadet, og sæt det 20 min. i ovnen forvarmet til 180 °C. Tag fadet ud af ovnen, og sæt æblerne på honningkage stykkerne.
- Fyld æblerne med meget grofthakket foie gras, tilsæt
- lidt timianblade, og sæt fadet tilbage i ovnen efter at have hældt saften fra. Lad det bage 10 min. mere.
Pink Lady® tip
Serveres varm overstrøet med saltblomst og kværnet peber (en omdrejning).
Find inspiration i andre opskrifter
- Desserter
- Desserter
- Desserter