Pink Lady® æbler med mexikanske krydderier flamberet med Mezcal
Desserter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
10min
Tilberedning
Tilberedning
2min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
En lækker dessert med mexikansk accent midt om vinteren. Frem med de mexikanske hatte! Ud over den flotte farve er Pink Lady® æblet værdsat for sin duft, smag, sprødhed og fasthed. Når det flamberes med Mezcal, skabes der en eksplosion af smage, som med al sikkerhed vil sætte gang i en rus af latino-fantasier! Læs mere

Tilberedning
Ingredienser
- lime
- smør
- 1 Pink Lady® æble pr. person
- Mexikanske krydderier (eller pulver af diverse chilipebere)
- Rørsukker (ikke flydende)
- Mezcal
- Vanilleis
Tilberedning
- Skræl æblet, og fjern kernehuset. Skær det ud i 3 store stykker.
- Rul det i rørsukkeret blandet med de 5 krydderier.
- Steg æblestykkerne i smørret, og lad dem karamellisere på begge sider.
- Kog panden af med limesaften, og flamber med Mezcal.
- Anret ved at lægge is mellem hvert æblestykke og gendanne æblet helt.
- Slut af med at hælde sauce over (den indkogte karamel).
Find inspiration i andre opskrifter
- Forretter
- Desserter
- Desserter