Pink Lady® æbler farseret med blodpølse og rødbede sauce
Hovedretter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
10min
Tilberedning
Tilberedning
15min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
En uimodståelig opskrift, der vil vække gode bardomsminder. En traditionel familieret nyfortolket på Pink Lady® manér. En sur-sød ret på højt niveau, der gør bardomsminderne levende igen. Læs mere

Tilberedning af æblet farseret med blodpøls
Ingredienser
- 1 Pink Lady® æble pr. person
- Blodpølsefars fra slagteren
- Rødbeder
- Saltet smør
Tilberedning
- Udhul æblet forsigtigt, så det ikke går i stykker, og stil det til side.
- Rør i blodpølsefarsen, så den bliver smidig.
- Fyld æblet med denne fars ved hjælp af en sprøjtepose.
- Bag æblet i ovnen ved 120 °C i 15 minutter, og hæld smeltet smør over det.
Tilberedning af rødbede saucen
Ingredienser
Tilberedning
- Bland kalvefonden med det halve af rødbede saften.
- Lad blandingen koge ind til halvdelen, så den bliver sirupagtig.
Anretning
Ingredienser
Tilberedning
- Anbring det farserede æble på en flad tallerken.
- Hæld rødbede saucen over æblet, når tallerkenen er klar til servering.
Tips
Ingredienser
Tilberedning
- Serveres med en salat af små snittede julesalater og en god vineddikedressing.
Find inspiration i andre opskrifter
- Forretter
- Smoothies
- Hovedretter