Små Pink Lady® pies med blodpølser
Forretter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
2
Personer
Personer
35min
Tilberedning
Tilberedning
30min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
Til eftermiddagskaffen eller som dessert er disse søde minitærter herligt eksotiske!

Tilberedning
Ingredienser
- 2 Pink Lady® æbler
- Salt og peber
- 2 Spiseske olivenolie
- 1 rulle butterdej
- 1 blodpølse
- 1 knsp. 5. krydderi (blanding)
- 2 løg
Tilberedning
- Skær Pink Lady® æblerne ud i fire stykker, fjern kernehuset, og skær stykkerne i tern. Pil løget, og hak det i små stykker. Hæld olivenolien på panden, varm den, og svits løgene i den. Når løgene begynder at blive gyldne,
- tilsættes æble ternene, og det hele svitses sammen i 5 min. imens der røres jævnligt i blandingen.
- Skær blodpølsen ud i skiver, og kom dem i æblerne. Tilsæt salt, peber og det 5. krydderi.
Pink Lady® tip
Kom denne blanding i 4 ramekiner. Skær fire runde stykker ud i butterdejen, som er lige lidt større end ramekinens diameter. Anbring dejstykket forsigtigt på ramekinen, og bind det fast med et stykke køkkensnor
Find inspiration i andre opskrifter
- Forretter
- Forretter
- Forretter