Små Pink Lady® pies med revet tørret frugt og vaniljesmag

Sværhedsgrad
Personer
Tilberedning
Bage-/stegetid
Har du lyst til at lave lidt om på den traditionelle ret af blodpølse med æbler? Så smag denne lækre pie, der blander løg, Pink Lady® og blodpølse på en yderst harmonisk måde. En ret, som på én gang er sprød og blød. Læs mere

Tilberedning
Ingredienser
- 3 Pink Lady® æbler
- 1 Spiseske sukker
- 20 g smør
- 4 tørrede abrikoser
- 5 svesker uden sten
- 1 stang vanilje
- 2 ruller færdig butterdej
- 2 Spiseske lyse rosiner
Tilberedning
- Skær Pink Lady® æblerne ud i fire både, skræl dem, fjern kernehuset, og riv
- bådene. Skær svesker og abrikoser ud i små tern. Flæk vaniljestangen
- på langs, og skær derefter hver halvdel i tre stykker.
- Smelt smørret i en gryde, og kom de revne æbler, de tørrede frugter
- og vaniljen i. Strø lidt sukker over, og lad det koge i 10 minutter ved middelvarme.
- Fjern vaniljestængerne. Skær 4 runde stykker ud i hver af de færdige butterdejsruller.
- Smør portionstærteformene med smør eller olie, og læg dejstykkerne der i.
Pink Lady® tip
Fordel æbleblandingen i de fire tærteforme, og dæk dem derefter med den anden halvdel af de runde dejstykker. Klem dejkanterne godt sammen. Bag i ovnen forvarmet til 180 °C i 20 minutter.
Find inspiration i andre opskrifter
- Hovedretter
- Desserter
- Hovedretter