Terrine af Pink Lady® æbler, røget ål og gåselever
Forretter
0
vote | wwp-vote

1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
20min
Tilberedning
Tilberedning
2min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
En forret der befinder sig mellem jord og hav, hvor Pink Lady® æblet er bindestregen mellem 2 ædle ingredienser.

Tilberedning
Ingredienser
- 1 Pink Lady® æble pr. person
- Gåselever
- Røget ål
Tilberedning
- Fjern kernehuset, men skæl ikke æblet.
- Skær det ud i 1,5 cm tykke skiver.
- Svits dem i panden i klareret smør i 1 minut på hver side, og sæt dem derefter i køleskabet.
- Skær 1 cm tykke skiver af gåseleveren, bestrø med salt og peber, og stil dem i køleskabet.
- Skær 8 cm lange tynde skiver røget ål.
Overtræk og pynt
Ingredienser
Tilberedning
- Terrinen monteres ved at lave lag skiftevis af de forskellige ingredienser.
- Derefter pakkes den ind i madfilm og trykkes godt sammen.
- Lad den hvile i køleskabet i mindst 1 1/2 time.
- Skær terrinen ud i skiver, så lagene kan ses, og server den sammen med en lækker grøn salat.
Find inspiration i andre opskrifter
- Desserter
- Hovedretter
- Hovedretter