Tynde Pink Lady® stave og blandet salat med røget laks
Forretter
0
vote | wwp-vote

© ©C’est Ma Food
1
Sværhedsgrad
Sværhedsgrad
4
Personer
Personer
30min
Tilberedning
Tilberedning
2min
Bage-/stegetid
Bage-/stegetid
Når vejret begynder at blive varmt, får vi lyst til lette og friske retter! Her er en nem og lækker idé til en perfekt salat til de første gange, du spiser på terrassen eller i haven! Læs mere

Tilberedning
Ingredienser
- 1 Pink Lady® æble
- 3 Spiseske olivenolie
- 1 En kvart teske salt
- 1 pibeløg
- 1 citron
- 150 g blandet salat
- 160 g røget laks
- 1 rå rødbede
- 60 g hasselnødder
- 1 Spiseske hindbæreddike
- 1 Teske lyserøde peberkorn
- 1 gulerod
Tilberedning
- Riv citronskallen.
- Stød peberkornene i en morter.
- Pisk hindbæreddike, salt, peber, revet citronskal og olivenolie sammen. Stil det til side.
- Skræl rødbeden og guleroden.
- Skær forårsløget ud i tynde strimler med en kniv.
- Skær Pink Lady® æblet og grøntsagerne ud i tynde stænger, allerbedst med et grøntsagsjern.
- Hæld citronsaft over æblet og grøntsagerne, og stil dem til side.
- Hak hasselnødderne.
- Rist hasselnødderne i ca. 2 minutter.
- Skær det røgede laks ud i tynde strimler.
- Anret hver tallerken ved at fordele noget salat, æble og grøntsagsstrimler, laks og ristede hasselnødder.
- Hæld hindbæreddike over, og server med det samme.
Pink Lady® tip
Du kan bruge rå eller halv-stegt marineret laks i stedet for røget!
Find inspiration i andre opskrifter
- Desserter
- Forretter
- Hovedretter